Office Phone

+(40)314.370.370

Office Phone
Email Address

office@coralconstruct.ro

Email Address
QUICK MESSAGE
coral

Administrarea cladirilor, în era modernă a digitalizării

Industria de facility management este nevoită să se adapteze noilor tendințe în ceea ce privește desfășurarea proceselor operaționale și monitorizarea inteligentă a imobilelor.

În acest sens, începând din vara acestui an, grupul CORAL va lansa o nouă platformă ce va îmbunătăți evidențierea, prezentarea și interpretarea unor soluții de management integrat, un întreg sistem ce va dispune de o gamă variată de functionalități, proiectate pentru a supraveghea în detaliu activitățile specifice de facility management.

Platforma își propune să contribuie la eficientizarea proceselor operaționale prin digitalizare completă și oferă clientului o perspectivă totală, în timp real, din punct de vedere tehnic și economic, asupra proprietății sale.

Toate datele importante și de interes vor fi transmise în mod centralizat și vor fi stocate în siguranță. Cu un software compus din mai bine de 20 de module de lucru, grupul CORAL propune un nou mod de monitorizare, interacțiune și operare pentru toate categoriile de utilizatori.

Noua platformă urmează să fie disponibilă din vara acestui an.

“2021 cere, înainte de orice, eficientizare, securizare și transparență. În cadrul grupului CORAL, credem că motorul lucrului bine făcut stă în pasiunea care te motivează. Am dezvoltat această platformă pentru a pune în slujba colaboratorilor noștri o versiune integratoare a întregii noastre experiențe profesionale, acumulate în aproape 25 de ani de activitate în industria de Facility Management.”, a declarat Adrian Duma, CEO CORAL COMPANIES. 

Construction & Investment Journal a desemnat Coral Construct, membră a grupului CORAL, în 2017, 2019 și 2020 că fiind Best Facility Management Company. Acest premiu confirmă profesionalismul, stabilitatea și calitatea serviciilor oferite de-a lungul timpului în piața de profil.

Looking for a professional team to build your dream project?

We offer the top-notch construction services to make your dreams come true.

back_to_top