Office Phone

+(40)314.370.370

Office Phone
Email Address

office@coralconstruct.ro

Email Address
QUICK MESSAGE

Providing with passion towards performance

CORAL CONSTRUCT

Asset Management, Property Management, Facility Management, Energy Management, Fire Safety

CORAL D.A. CONSULTING

Project Management, Cost Control and Project Control for the banks, Green Building Certification (BREAM), Due Diligence, Construction Consultancy, Site Management

CORAL C.A. CONSTRUCT

Site Inspection, Health and Safety Services, Hand Over, Permitting, Building Monitoring

Motive să ne Alegeți

Ne propunem să lucrăm proactiv, în parteneriat cu organizația dumneavoastră și potrivim cu atenție gama noastră de servicii pentru a se adapta cerințelor dumneavoastră. Ne mândrim că suntem deschiși, sinceri și imparțiali, asigurându-vă că veți obține cele mai bune rezultate posibile pentru proiectul dumneavoastră. Clienții noștri sunt cel mai important lucru pentru noi. Ne construim relațiile de afaceri prin sinceritate și integritate, asigurându-ne că aceste relații durează ani, nu luni. Fiind unul dintre cei mai mari și mai experimentați furnizori de Servicii Integrate de Gestionare a Proprietății și Facilităților, precum și unul dintre cei mai mari furnizori de Consultanți în Construcții din România, avem resursele necesare pentru a îndeplini orice cerință și pentru a gestiona oricare situație întâlnită la un proiect sau construcție. Grupul de Companii CORAL sunt dedicate să ofere clienților noștri soluții de management și consultanță eficiente și rentabile prin eforturi constante de îmbunătățiri profesionale și inovații în programele și tehnologia noastră. Externalizarea către noi, permite clienților să se concentreze asupra propriei afaceri, economisindu-le timp și bani.

Abordarea unică a Grupului de Companii CORAL ne permite să prestăm servicii profesionale pentru un proiect pe parcursul întregului său ciclu de viață, începând de la etapele conceptuale și de proiectare, de-a lungul întregii construcții și, desigur, cea mai mare parte a ciclului de viață al mediului construit - operațional.

Loialitate

Căutăm în permanență interesul clienților noștri - chiar și după facturare.

Dedicare

Credem că un client nu este o întrerupere a zilei noastre de lucru; este scopul ei.

Valoare

Nu vom compromite calitatea pentru cantitate - deoarece va fi întotdeauna mai dificil și mai scump să corectăm problemele ulterioare.

Clienți și Parteneri

Grupului de Companii CORAL este puternic angajat în spiritul parteneriatului, care se bazează pe respect reciproc, încredere, valori și percepții comune pentru inovație, calitatea serviciilor și încredere în performanțe ridicate. Avem experiență de lucru cu multe companii de top din întreaga lume. Parte dintre clienții noștri de top sunt enumerați mai jos.

Looking for a professional team to build your dream project?

We offer the top-notch construction services to make your dreams come true.

back_to_top