Office Phone

+(40)314.370.370

Office Phone
Email Address

office@coralconstruct.ro

Email Address
QUICK MESSAGE

CORAL COMPANIES

Providing with passion towards performance

Istoric:

Începând cu prima noastră companie în 1992, grupul a intrat pe piață vizând sectorul construcțiilor, în care am activat până în 1996. CORAL CONSTRUCT era deja un jucător stabil pe piață, astfel încât atunci când am luat decizia de a schimba sectorul principal de activitate, în cel curent de Facility Management, am ales să păstrăm numele deja cunoscut.

În acel moment, conceptul de Facility Management era necunoscut pentru piața din România, astfel încât ne-am găsit în poziția de a dezvolta conceptul și, împreună cu acesta, toate procedurile de bază, necesare în această industrie specifică. Am parcurs un drum lung, descoperind că singura metodă de succes în această industrie este oferirea de valoare partenerilor și clienților noștri, prin eforturi neobosite în îmbunătățirea constantă a proceselor noastre operaționale și îmbunătățirea abilităților colegilor noștri.

În 2001, am simțit o nevoie puternică pe piață care ne-a îndrumat către a doua noastră companie, CORAL D.A. CONSULTING. Concentrată în principal pe consultanță în sectorul construcțiilor, a doua noastră companie a crescut rapid ca unul dintre cei mai fiabili parteneri pentru principalii dezvoltatori și constructori imobiliari din țara noastră. De-a lungul anilor care ne-au adus aproape două decenii de furnizare de servicii de consultanță profesională, CORAL D.A. CONSULTING a dovedit că a fi în primul rând un partener de încredere este un ingredient esențial în construirea unei organizații stabile.

Anul 2004 a venit cu o nouă provocare pentru noi, deoarece am înființat compania CORAL C.A. CONSTRUCT. Determinați de solicitările clienților noștri, am construit o echipă care a fost instruită în oferirea celor mai bune soluții tehnice și administrative pentru ceea ce părea a fi o nouă problemă; procesele de autorizare, predare și autorizare. Urmând proceduri stricte și având o unitate uimitoare, echipa noastră a reușit să ghideze cu succes peste 70 de clădiri importante prin procesul de predare și să obțină în jur de 300 de autorizații de securitate la incendiu și de construcție.

Viziune:

CORAL COMPANIES reprezintă, pentru noi, o idee. Acest gând descrie o călătorie profesională excelentă, ghidată de un set strict de valori și principii. Aceste linii directoare ne-au menținut înainte, ne-au inspirat și au condus la relații umane și profesionale magnifice cu partenerii noștri.

  • Perseverență

Inițial un vis, deoarece piața tânără din România nu putea vedea potențialul din perspectiva noastră în ceea ce privește industria serviciilor, am crezut că o treabă „bine făcută” va fi întotdeauna apreciată și necesară.

  • Onestitate

În același mod în care o viață bine trăită implică a fi adevărat pentru tine și pentru ceilalți, am dezvoltat o cultură bazată pe respectarea clienților noștri și a celorlalți, spunând adevărul, indiferent de consecințe.

  • Responsabilitate

Suntem conștienți de impactul acțiunilor noastre și ne vom asuma întotdeauna întreaga responsabilitate pentru munca noastră.

  • Încredere

Ca un aspect esențial în filozofia noastră morală și profesională, încrederea trebuie să fie construită în timp, prin stabilitate și răbdare, care fac parte din caracteristicile noastre de bază.

Acum, cu peste 23 de ani de experiență pe piața serviciilor imobiliare, CORAL COMPANIES a devenit etalonul domeniului in care activează și reprezintă o cultură puternică, bazată pe integritate, pasiune și responsabilitate.

Looking for a professional team to build your dream project?

We offer the top-notch construction services to make your dreams come true.

back_to_top