CORAL COMPANIES

THE CONFIDENCE ICON

Ce tipuri de servicii ofertiti?

Servicii pre-construcții, cum ar fi consultanță în construcții, management de planificare, studii de fezabilitate, autorizare și gestionare a licitațiilor.

Servicii în faza de execuție precum managementul proiectelor, dirigentie de șantier, testare și punere în funcțiune și predarea proiectelor.

Servicii post-construcții, cum ar fi managementul proprietății, managementul facilității 24 de ore pe zi, preluarea proiectelor, managementul financiar și de leasing.

Pentru a vedea mai multe despre serviciile noastre, faceți clic aici.

Care sunt unele dintre cele mai mari proiecte administrate?

În prezent gestionăm peste 3 milioane de metri pătrați de proiecte imobiliare. Pentru a vedea proiectele noastre, faceți clic aici.

Care este componenta echipei de conducere?

Compania este condusa de CEO Adrian Constantin Duma, cu ajutorul celor doi parteneri, Catalin si Alexandru Duma.

Pentru a vizualiza echipa noastră extinsă de management, faceți clic aici.

Oferiți servicii pentru proprietăți personale / utilizatori rezidenți?

Da, avem o divizie speciala care ofera servicii integrate de management al facilitatilor pentru utilizatorii individuali (tehnica, curatenie, deszapezire, gradinarit). Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați: www.happyhome.ro

Cum vă putem contacta pentru a începe un parteneriat?

Ne puteți contacta prin intermediul formularului nostru de contact de aici sau puteți pur și simplu trimite un e-mail cu întrebarea dvs. la următoarele adrese:

office@coralconstruct.ro
management@coralconstruct.ro

ULTIMELE NOASTRE STIRI

Flux de stiri

CLIENTII SI PARTENERII NOSTRI

CORAL COMPANIES este ferm angajată în spiritul de parteneriat, care se bazează pe respect reciproc, încredere, valori și percepții comune împărtășite pentru inovație, calitatea serviciilor și încrederea în performanță ridicată. Avem experiență de lucru cu multe companii de top din întreaga lume. Câțiva dintre clienții noștri de top sunt enumerați mai jos.

Cautati o echipa profesionista care sa va construiasca proiectul de vis?

Oferim servicii de top pentru a vă îndeplini visele.