Tenant Concierge, un pachet complet de servicii dedicat chiriasilor

Piața de Real Estate din România trece, în ultimii ani, printr-o serie de provocări care au evidențiat, încă o dată, importanța serviciilor de întreținere calitative, dar și eficiente din punct de vedere financiar.
În acest sens, serviciile integrate au devenit soluția tot mai des aleasă pentru cei care au fost nevoiți, de-a lungul timpului, să caute un echilibru între cele două componente.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri și nu numai, grupul de companii Coral a lansat, la începutul acestui an, serviciul “Tenant Concierge”.El reprezintă o suită de beneficii pentru rezolvarea tuturor solicitărilor și situațiilor cu care se confruntă chiriașii clădirilor de birouri, dar și utilizatorii de spații logistice sau retail. Mai exact, am adus pe piață pachete de servicii chiriașilor: verificări (PRAM, revizii AC, revizii instalații electrice, etc) și intervenții de urgență. Aceste proceduri vin sa sporeasca siguranța la locul de muncă prin efectuarea verificarilor periodice recomandate/impuse de legislatia in vigoare si sa prelungeasca atat durata de viata, cat si eficienta in functionare a echipamentelor instalate. De asemenea, oferim un set de servicii de curățenie pentru orice tip de solicitare: de întreținere, curățenie generală sau post constructor. Serviciile tip DDD: dezinfecție, dezinsecție și deratizare, care s-au dovedit a fi esentiale in contextul pandemiei de Covid19, fac si ele parte din oferta noastra. În cele din urmă, Tenant Concierge vă poate ajuta cu servicii de relocare profesioniste, fit-out și amenajare spații birouri, servicii de consultanță privind obținerea de autorizații, precum și certificări energetice.

Am pornit de la idea unui serviciu integrat, care să îmbine o arie cât mai largă de activități conexe și să reușim, astfel, să răspundem cu success tuturor tipurilor de solicitari. Am conceput un pachet flexibil, care se poate adapta cu ușurință oricărei companii. Există un helpdesk 24/7 și manageri de cont dedicați pentru fiecare specialitate în parte. Poate cel mai important aspect, structura de servicii integrate, ajută la optimizarea costurilor, o zona care a devenit tot mai sensibilă în raport cu actuala situație globală.

Tenant Concierge este un cumul al experienței dobândite în cei 30 de ani de activitate. Prin intermediul acestui concept, am transpus aceasta experienta intr-o forma care promite nu doar servicii de calitate, ci si o abordare profesionista.

ULTIMELE NOASTRE STIRI

Flux de stiri

CLIENTII SI PARTENERII NOSTRI

CORAL COMPANIES este ferm angajată în spiritul de parteneriat, care se bazează pe respect reciproc, încredere, valori și percepții comune împărtășite pentru inovație, calitatea serviciilor și încrederea în performanță ridicată. Avem experiență de lucru cu multe companii de top din întreaga lume. Câțiva dintre clienții noștri de top sunt enumerați mai jos.

Cautati o echipa profesionista care sa va construiasca proiectul de vis?

Oferim servicii de top pentru a vă îndeplini visele.