CORAL COMPANIES

THE CONFIDENCE
ICON

+(40)314.370.370 office@coralconstruct.ro
Scroll Down

GRUPUL CORAL

“Intelegem nevoia de servicii de înaltă calitate si astfel ne adaptam rapid la necesitatile clientilor nostri. Punem accentual, in mod constant, pe setarea de noi standarde, in timp ce indeplinim cerintele partenerilor si imbunatatim experiența de lucru.

Cu o experiență de 30 de ani pe piața imobiliară, oferim o gamă vastă de servicii la standarde de clasă internationala.

Birou, rezidențial, retail, logistic sau industrial, am făcut totul!”

DESPRE NOI

Incepand cu prima noastra companie in 1992, grupul a vizat piata imobiliara romaneasca oferind servicii specializate in fiecare etapa a dezvoltarii unui proiect.

Experiența Facility Management a început în 1996, fiind în acel moment un sector necunoscut pentru piața din România. Echipa noastră s-a aflat, atunci,  în postura de a dezvolta un concept cu totul nou, punând bazele procedurilor de operare și întreținere necesare, adaptate la specificul fiecarei industrii.

In 2001, in piata a aparut nevoia de specialist in ceea ce priveste consultanta in sectorul constructiilor. A doua noastră companie a crescut rapid ca unul dintre cei mai de încredere parteneri pentru principalii constructori și dezvoltatori imobiliari din România.

CITESTE MAI MULT
CELE MAI RECENTE PROIECTE

Globalworth Tower

GLA: 55.000 sqm
Localizare: 201 Barbu Văcărescu St., Bucharest, Romania
Layout: 3UG+GF+26F

Globalworth Square

GLA: 29.000 sqm
Localizare: 6 Gara Herastrau Street, Bucharest, Romania
Layout: 3UG+GF+15F+Tech F

Globalworth Green Court

GLA: 52.700 sqm
Localizare: 4D Gara Herastrau Street, Bucharest, Romania
Layout: 3UG+GF+11F+Tech F

Oregon Park

GLA: 68.400 sqm
Localizare: 46D-46E-48 Pipera Road, Bucharest, Romania
Layout: 2UG+GF+6F

Expo Business Park

GLA: 39.200 sqm
Localizare: 54A Comandor Aviator Popisteanu, Bucharest, Romania
Layout: 2UG+GF+8F

VEZI TOATE PROIECTELE

SERVICIILE CORAL

Contribuim la concepte de afaceri sustenabile, respectând triplul rezultat: Oameni – Profit – Planetă.” Misiunea noastră este „Să ne asigurăm că mediul construit aduce succes.”

SOLUTII EFICIENTE PE TOT PARCURSUL CICLULUI DE VIATA AL PROPRIETATII

Consultanta in investitii

Ne angajăm să oferim proiecte de înaltă calitate care prezintă soluții de design inovatoare care asigură satisfacția perfectă a clienților. Oferim servicii de top pentru proiectul dumneavoastră, începând cu etapele incipiente de concept și design.

VEZI MAI MULT

Executie

Gestionam proiectul in mod profesionist, cu ajutorul echipei noastre de experti. De la managementul complet al proiectelor până la consultanță de șantier și fazele de Testare si Comisionare.

Suntem aici pentru a livra cele mai bune proiecte!

VEZI MAI MULT

Property si Facility
Management

Domeniul nostru principal de expertiză, gestionăm în prezent peste 3 mil mp de imobile, din toate categoriile, pe intreg teritoriul Romaniei. De la proiecte de birouri BREEAM/LEED de top și imobiliare comerciale/rezidențiale, până la parcuri și depozite logistice complete, oferim calitate perfectă în fiecare dintre proiectele noastre de administrare.

VEZI MAI MULT

PREMIILE NOASTRE

The Confidence Icon

ULTIMELE NOASTRE STIRI

Flux de stiri

CLIENTII SI PARTENERII NOSTRI

CORAL COMPANIES este ferm angajată în spiritul de parteneriat, care se bazează pe respect reciproc, încredere, valori și percepții comune împărtășite pentru inovație, calitatea serviciilor și încrederea în performanță ridicată. Avem experiență de lucru cu multe companii de top din întreaga lume. Câțiva dintre clienții noștri de top sunt enumerați mai jos.

Cautati o echipa profesionista care sa va construiasca proiectul de vis?

Oferim servicii de top pentru a vă îndeplini visele.